Scheenbeschermers

Scheenbeschermers koop je in Haarlem en omstreken bij dé voetbalspeicialist Sport 2000 Absolute Football Haarlem. Een uitgebreide collectie scheenbeschermers van Adidas, Puma, Nike, Stanno, etc en een uitstekend advies over de juiste maat en het juiste model maakt ons de scheenbeschermer specialist uit Haarlem en omstreken.

Welke maat scheenbeschermers heb jij nu eigenlijk?
Het belangrijkste aspect hierin is je lengte. Je lengte bepaald de maat van je scheenbeschemers en dat geldt vooral voor de traditionele scheenbeschermers. Daarnaast is het aan te raden om bij kinderen 2 vingers aftand te nemen van de knie, hierdoor voorkom je dat de scheenbeschermer gaat 'schuren'

Scheenbeschermers met vaste sok zoals hieronder afgebeeld zijn robuuster dan nieuwe scheenbeschermers met compressie kous.
Scheenbeschermers met compressiekousen zijn het populairst maar beschermen daar in tegen ook minder dan de scheenbeschermers met vaste sok. Het voordeel van de scheenbeschermers met compressiekosen zijn dat je ze nauwelijks voelt tijden spelen. De scheenbeschermer is kleiner dan degene met vaste kous en worden op hun plaats gehouden de compressiekous. eventueel kan je ook guardstays (elastieke velcro banden in verschillende kleuren) gebruiken die jouw scheenbeschermers beter op hun plaats houden. of socktape.