Waarom kopen bij ons

Soccer Center Haarlem bedrukt ook kleding en schoenen direct in de winkel.

Wij beschikken over een moderne thermische bedrukkingspers en hebben daarnaast een snijplotter om de gewenste tekst te snijden.

Wij snijden de gewenste bedrukking voor uit (in de kleur die u wenst) en persen dit vervolgens op uw kleding of schoenen. Zo bedrukken wij dagelijks shirts, sweaters, jacks,tassen etc. met een naam of naamblok (naam & nummer) of eventueel met een logo van een bedrijf of instelling. Doorgaans kunt u hier direct op wachten en bedrukken wij dus uw product meteen terwijl u er op wacht. Uiteraard kan het voorkomen dat wij een bedrukking voor u moeten bestellen en in dit geval moet u dan enkele dagen wachten voordat wij uw artikelen kunnen bedrukken. (wij bedrukken ook kleding of schoenen die niet bij ons gekocht zijn)

Voor bedrukkingen in meerdere kleuren of voor grotere oplages werken wij samen met een lokale drukker die zowel zeefdruk als wel flock drukwerk kan leveren tegen concurerende prijzen. Wij maken voor u een offerte en zorgen vervolgens dat het voor u bedrukt wordt.

Nieuw!
Wij bedrukken nu ook landenvlaggen op schoenen. Wij kunnen de volgende laden vlaggen bedrukken: Nederland, Turkije, Marokko, Suriname en België.
De kosten hiervoor incl. intialen of naam (max. 7 tekens i.v.m. ruimte op schoen) €9,95 per paar. Koop u de schoenen bij Soccer Center Haarlem dan betaald u €6,00 per paar!

Prijslijst kleding en schoenen bedrukking Soccer Center Haarlem
Naamblok in flex of flock jr. & Sr. € 14.95
letters per stuk € 1,50 p/st
Cijfers per stuk groot € 4,50 p/st
Cijfers per stuk klein v.a. 5cm maar meerdere maten mogelijk v.a. € 1,50 p/st
Naam (van jezelf of een voetballer) + toepasselijk getal € 14,95
Wij leveren ook naamblokken die niet officieel zijn maar lijken op het geen wat
een club gebruikt. Dit zijn vaak naamblokken in twee kleuren. B.v Ajax, of 
andere nationale en internatinale clubs. v.a.
€ 19,95

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen over onze bedrukkingsmogelijkheden?

Bel ons gerust op tel. nr.: 023-5511955 of mail naar office@soccercenterhaarlem.nl

 

Soccer Center Haarlem verzorgt ook al uw sportprijzen.

Wij leveren aan diversen scholen, clubs, bedrijven en instellngen sportprijzen zoals; bekers, medailles, vanen etc. Wij doen dit tegen concurende prijzen en verzorgen de complete levering van leverancier tot aan afnemer. Kom langs in de winkel of vraag via mail een offerte aan. Tel.nr. 023-5511955 of office@soccercenterhaarlem.nl